FYSIO & HÄLSA

Fysioterapeuten Lena Andersson Uddeholt har tillsammans med veterinärer och vår Horse PT olika tjänster inom Fysio & Hälsa. 

Vi är ett helt TEAM inom Fysio & Hälsa. Med samlad kompetens hjälper vi dig och din häst. Vi tror på att se till helheten och då behövs experter inom olika områden.

Läs mer om TEAMET som kommer att vara involverade för att hjälpa din häst.


LENA ANDERSSON UDDEHOLT

Klinikansvarig / Fysioterapeut

Fysioterapeut med 25 års erfarenhet nationellt & internationellt. Har alltid jobbat i nära samarbete med veterinärer. Certifierad sadelmakare/ sadelutprovare. Tidigare erfarenhet som unghästutbildare på ridsidan. Lena är även travtränare.


JENNIE SANDMAN

Leg. Veterinär

Brinner för akutsjukvård & allmänmedicin. Har bakgrund som distriktsveterinär. Arbetar även med Hästtandvård. Jennie är också hästuppfödare. 

LENA SÖDERBERG

Leg. Veterinär

Hästspecialist som jobbat på Kalmarkliniken i snart 35 år. Ortopedi och hältutredare i första hand men har även för övrigt en bred kompetens. Hon är vår ryggrad och ser till att vi andra galna visionärer håller oss någorlunda på marken!

NINA KARLSSON

Rehabtränare och b-tränare i dressyr. 

Rider Grand Prix dressyr med internationella resultat och brinner för att man ska vara sin hästs egen PT. Hon kommer även jobba tillsammans med vårt Hälsoteam där hon bidrar med gedigna kunskaper. Rid hästen frisk är Ninas måtto!