VÅR PARTNER MARC KOENE TILL KALMAR HÄSTCENTER

Marc besöker vår klinik regelbundet. Vi har en väntelista som du kan ställa dig på. Bara ring oss på 0480-222 07. Håll även utkik på Facebook. Läs gärna om Marc här nedan.


Marc äger och driver flera kliniker i Tyskland och har ett hundratal anställda. Han är Teamveterinär för Tyska dressyrlandslaget och även för USA:s fälttävlanlandslag när de är i Europa. Han är Veterinär för International Equestrian Federation (FEI). Han är även med i styrelsen i The Veterinary Scientific board of the International Association of Laser Therapy.

Marc är en uppskattad föreläsare och utbildare världen över. Vi är så tacksamma att han har valt att hjälpa oss i vårt projekt här i Kalmar. En bättre partner hade vi inte kunnat drömma om. Tanken är att Marc ska förse oss med veterinärer & specialister och förhoppningsvis personligen vara på plats ett antal gånger per år. Han är dessutom otroligt härlig som person :-)

Vi kommer även genom Marc Koenes kliniker att ha tillgång till specialister i till exempel ”poor performance team” som gör arbets EKG, ultraljud på hjärtan och filmning av luftvägar mm. De kommer vid behov och anmäl gärna intresse!