VÅRA KÄRA VETERINÄRER

Vi erbjuder veterinärtjänster 5 dagar i veckan. Vi har det mesta i utrustningsväg som behövs för att vi ska kunna hjälpa din häst på bästa sätt. Läs mer om våra kära veterinärer.


DR MARC KOENE / PARTNER

Marc äger och driver flera kliniker i Tyskland och har ett hundratal anställda. Han är Teamveterinär för Tyska dressyrlandslaget och även för USA:s fälttävlanslandslag när de är i Europa. Han är Veterinär för International Equestrian Federation (FEI). Mer om Marc.

LENA SÖDERBERG

Hästspecialist som jobbat på Kalmarkliniken i snart 35 år. Ortopedi och hältutredare i första hand men har även för övrigt en bred kompetens. Hon är vår ryggrad och ser till att vi andra galna visionärer håller oss någorlunda på marken!

JENNIE SANDMAN

Brinner för akutsjukvård & allmänmedicin. Har bakgrund som distriktsveterinär. Arbetar även med Hästtandvård. Jennie är också hästuppfödare.

HANNA ANDERSSON

Hanna är en allmänpraktiserande veterinär med ett väldigt gott renommé och är ett oumbärligt tillskott till vårt team. Hanna är riktigt vetgirig och nördar in sig i det mesta.  

Dr. SABRINA SKOV HANSEN

Sabrina är hältutredare/ortoped samt kirurg och med sin dubbla kompetens hoppas vi att hon kommer att vara ett toppenkomplement till våra egna veterinärer i framtiden. Hon kommer initialt fokusera på rörelsestörningar hos oss. Sabrina är bland andra av Marc Koene. Hon jobbar för närvarande på Marcs kliniker och kommer att vara hos oss kontinuerligt. Håll utkik efter bokningsbara tider via våra sociala medier.

NINA KULLANDER

Vår suveräna veterinärassistent. Har jobbat med hästar i hela sitt liv och är ovärderlig för oss med sitt engagemang för hästen. Hon gör jobbet smidigare och bättre för alla våra veterinärer. Du möter även Nina som kundmottagare och glädjespridare.